Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς

Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης 2021: Δωμάτια με χρώματα και παραμύθια

Η Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης είναι μια γιορτή παραμυθιών και παραμυθάδων που γιορτάζεται στις 20 Μαρτίου, για να έρθει ο προφορικός αφηγηματικός λόγος κοντά στο κοινό, σε πλατείες, θέατρα, σχολεία, αυλές, γειτονιές. Για δεύτερη χρονιά αυτή η γιορτή είναι δύσκολο ή και απαγορευτικό να γίνει όπως την έχουμε γνωρίσει. Τα παραμύθια όμως περιμένουν να ακουστούν.

Χτύπησαν την πόρτα του Σπιτιού των Παραμυθιών, η πόρτα άνοιξε και χώθηκαν στα πολύχρωμα δωμάτιά του. Το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών μας προσκαλεί να τα συναντήσουμε σε χρωματιστά διαδικτυακά δωμάτια, για να σπάσουμε τις απαγορεύσεις των τοίχων, να φωτιστούμε από το φως τους και να χρωματίσουμε τη διάθεσή μας με τις αποχρώσεις τους! Θα φέρουν μαζί τους μαγικές ευωδιές, ένα κουκί κι ένα φασόλι, αρώματα, περιπέτειες, αστεία και σοφίες αλλά κι ένα μεγάλο πλατς-πλουτς.

Οι φίλοι των παραμυθιών και των χρωμάτων μπορούν να συνδεθούν στο Skype, στα χρωματιστά δωμάτια την Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 και να παρακολουθήσουν ζωντανά δεκαοχτώ αφηγητές που θα μοιραστούν μαζί μας παραμύθια και ιστορίες. 
Η ιστορία του θεσμού

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η παρακολούθηση στο Skype σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

RSS
Follow by Email
YouTube