Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς

Digging for inner Gold

Το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών ανακοινώνει τη δημιουργία τμήματος περιορισμένων θέσεων για τη δωρεάν παρακολούθηση της πιλοτικής εφαρμογής του ευρωπαϊκού προγράμματος Aurus: Digging for inner Gold.

Πρόκειται για πρόγραμμα που στοχεύει στην αξιοποίηση της αφήγησης για την ενδυνάμωση ευάλωτων ομάδων.

Mέσα από την αφήγηση ιστοριών, τη διάδραση και τη συνδημιουργία, τη χρήση πρωτότυπων αφηγηματικών μεθόδων και εκπαιδευτικών εργαλείων, επιδιώκεται η επιστροφή σε μια αισιόδοξη και αγωνιστική οπτική της ζωής, η ανακάλυψη του κρυμμένου χρυσού που ο καθένας κρύβει μέσα του, η ο αναστοχασμός και η αυτογνωσία, η διεκδίκηση του συχνά χαμένου νοήματος της ιστορίας του καθενός.

Ως εκ τούτου το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών καλεί άτομα που ανήκουν στις κατηγορίες: 

α) μακροχρόνια άνεργοι
και/ή
β) μέλη μονογονεϊκών οικογενειών

να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, ένα μικρό βιογραφικό) στο e-mail.: afigisi@gmail.com

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 δίωρες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν Τετάρτες 18:00 με 20:00 από το Νοέμβριο 2021 έως τον Φεβρουάριο 2022 στο «Σπίτι των Παραμυθιών – Το μουσείο Αλλιώς».
3/11, 17/11, 1/12, 15/12, 19/1, 26/1, 2/2, 16/2 (οι άλλες δύο συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης της ομάδας)

Η συμμετοχή θα πιστοποιηθεί από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.  

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  

RSS
Follow by Email
YouTube