• Γιορτή Παραμυθιών

  20 Χρόνια Γιορτή Παραμυθιών

  Αναλυτικό πρόγραμμα. 

  Το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών σας προσκαλεί στην 20η Γιορτή Παραμυθιών που θα λάβει χώρα στο νησί της Κέας από 22 έως και 31 Ιουλίου 2022.

  Η «Γιορτή Παραμυθιών» γίνεται φέτος 20 χρονών και είναι γεμάτη παραμύθια και γλυκές αναμνήσεις.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • Γιορτή Παραμυθιών

  Η «Γιορτή Παραμυθιών» στηρίζει το Σωματείο Επαγγελματιών Αφηγητών – Ιστορητών Ελλάδας.

  Χαιρετίζουμε την δημιουργία και το ξεκίνημα του νέου Σωματείου Επαγγελματιών Αφηγητών – Ιστορητών Ελλάδας.

  Η «Γιορτή Παραμυθιών» ανακοινώνει ότι πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό των αφηγητών που θα συμμετέχουν στη Γιορτή θα προέρχεται από τα τακτικά μέλη του σωματείου. Στηρίζουμε έμπρακτα το νεοσύστατο σωματείο  και τους στόχους που έχει θέσει προκειμένου να ενισχυθεί ο κλάδος των  επαγγελματιών αφηγητών – ιστορητών Ελλάδας. 

  Η Ανακοίνωση του Σωματείου

 • Γιορτή Παραμυθιών

  18η Γιορτή Παραμυθιών

  «Χίλιες και Μια Νύχτες»

  Για 18η χρονιά, η Γιορτή Παραμυθιών συνεχίζεται στην Κέα από τις 
  18 μέχρι τις 26 Ιουλίου.
  Φέτος είναι αφιερωμένη στις «Χίλιες και Μια Νύχτες», την περίφημη συλλογή ιστοριών και παραμυθιών από την Ανατολή που μέχρι σήμερα γοητεύει και μαγεύει μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο.
  Ανοίγουμε πανιά και ταξιδεύουμε παρέα με τον Σεβάχ τον Θαλασσινό, συναντάμε μαγεμένες βασιλοπούλες, βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς με τον Αλαντίν, γνωρίζουμε τζίνι και εξωτικά πλάσματα. Ακολουθούμε στα πέρατα της γης ήρωες και ηρωίδες σε περιπέτειες και δοκιμασίες. Αφηνόμαστε στην έκπληξη και τη συγκίνηση που μας επιφυλάσσουν η φιλία, η αγάπη, ο έρωτας, όταν μας οδηγούν σε άγνωστα μέρη.

  Διαβάστε περισσότερα »

RSS
Follow by Email
YouTube